Followers

Wednesday, March 18, 2009

Pertandingan Gubahan Hantaran Pengantin Anjuran Biro Helwa Bimbing Takaful Malaysia 13 Mac 2009

PERTANDINGAN “GUBAHAN HANTARAN PENGANTIN” BERSAMA TETAMU ISTIMEWA YG BERBAHAGIA PUAN SRI FARIDAH A.HAMID (ISTERI KEPADA YG BERBAHAGIA TAN SRI HADENAN) BAGI SESI 2009


Jumaat lepas, ada pertandingan Gubahan Hantaran Pengantin anjuran Biro Hewa..sempat juga pegi jenguk, walaupun dah lewat skit, masa para juri tengah mengadili gubahan2 peserta-peserta. Tak sangka banyak juga bakat-bakat terpendam, wargakerja kat office ni...


Enjoy the pics....(psst actually banyak lagi gambo-gambo gubahan, tapi akak upload gambo yang akak suka je....bolehkan? bolah la sukahati kite lah)


*Gubahan bunga.....



*Gubahan bunga lagi....



*Gubahan bunga......lagi...




*Gubahan cekelat...nilah pemenangnya, kumpulan Choc Chick..... memang chick pun
.... he he he


*Gubahan cekelat.....pun not bad gak, kemas je....



*Gubahan cekelat gak, memang "Swee..roses" sebab 2 dalam 1, ada cekelat dan munga sekali....so sweettt



*Gubahan cekelat...ni pun cantik gak, serba unggu...



*Gubahan tuala/towel...tak terfikir punlak nak carik towel caler unggu tua, boleh jadi manggis cantik tu....nilah johan pertandingan gubahan towel....




*Gubahan towel....jadi beg tangan pulak......




*Gubahan towel...jadi katil barbie.....pink karer...




*Jeng....jeng...jeng.... ni lah hadiah-hadiahnya.....




*Selain dari menang hamper ada juga saguhati berbentuk wang.....




*Hadiah saguhati untuk yang tak menang....kira menang la juga tapi bukan no 1, 2
atau 3...ye...




*Para juri sedang mengadili gubahan-gubahan peserta-peserta.......semua cantik-cantik, tak tau mana satu nak pilih...... dlm gambo, GM HR & AGM Branch Operations



*Syarat-syarat penyertaan....




*Pengiraaan markah.......jangan salah kira ye...




*Setelah selesai pemarkahan, semua dibenarkan masuk ke "function room" balik, untuk sesi penyampaian hadiah.....debaran semakin kencang....




*Agak-agak siape lah yang menang ni......




*Juru"acara" majlis hari ni....."Jurucakap, juruheboh, juruseloroh, dan Juru, Pulau Pinang" keadahnya...ye adik-adik...




*Tetamu kehormat dan juri dan pihak Hewa, sedang control "ayu".....



*Inilah pemenang-pemenangnya....."adoi berat pulak hamper ni, leh patah bahu ni...."




*Hamper kecik sikit, kalau tak nomor 2, nomor 3 ye....




*Pemenang Gubahan Cekelat.."Choc Chick"....Tahniah....




*For the "my blog...album...."..... :-)





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails